Εταιρία

Η εταιρία μας

Η εταιρία Αγγελάκης ιδρύθηκε το 2006 από τον αξιότιμο κ. Αγγελάκη Κωνσταντίνο στην περιοχή της Κρεμαστής Ρόδου και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλες προσδοκίες. 

Μετά από συνεργασία το 2006 με τα αναψυκτικά Φήμη η εταιρία μας ξεκίνησε να προμηθεύει σημεία λιανικής πώλησης στην αγορά του νησιού, αργότερα η συνεργασία επεκτάθηκε και στην τροφοδότηση ξενοδοχειακών μονάδων στον τομέα των συμπυκνωμάτων αναψυκτικών και χυμών για μηχανήματα post mix. 

Δραστηριοποιούμαστε στα Δωδεκάνησα με συνεχή άνοδο και παροχή καινοτόμων προϊόντων καλύπτοντας όλο και περισσότερο νέο πελατολόγιο. Προμηθεύουμε Ξενοδοχεία, εστιατόρια, Σούπερ μάρκετ, Τουριστικές επιχειρήσεις, κέντρα διασκέδασης κ.α.

Με διαχρονική συνεργασία και εμπιστοσύνη σας παρέχουμε σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων μπύρας, κρασιού, καφέ, νερού, χυμών και αναψυκτικών για μεγάλες καταναλώσεις. 

Αναλαμβάνουμε την εγγύηση των μηχανημάτων 24 ώρες το 24ωρο για οτιδήποτε προκύψει σε αυτά και με άμεση άφιξη τεχνικού προσωπικού στον χώρο σας τα επισκευάζουμε ή τα ρυθμίζουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα των αγαθών και στην συνεχή ροή. Αφού παραχθούν τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα στο χώρο μας κι εμείς φροντίζουμε στην καλύτερη φύλαξη τους για να αποκλείσουμε την φθορά τους αλλά και έχουμε μία σταθερή ροή πώλησης για να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας πάντα με φρέσκα προϊόντα.

Σήμερα η εταιρία μας συνεργάζεται με πολλές επώνυμες εταιρίες πανελλαδικής αλλά και παγκόσμιας αναγνώρισης σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων κάβας με την δυνατότητα να τροφοδοτούμε οποιοδήποτε είδος επιχείρησης με αυτά.

Στόχος μας είναι μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι.

Η εξέλιξη μας

Βρισκόμαστε κάθε χρόνο παρών σε όλο και περισσότερες Ελληνικές εκθέσεις αναζητώντας νέα προϊόντα για τα οποία οι συνεργάτες μας ενδιαφέρονται και εμπλουτίζοντας την γκάμα μας με αυτά.

Αναπτύσουμε την λειτουργία μας με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα μηχανογράφησης. Επίσης συμμετέχουμε σε διαδύκτιο και social media για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πελατών μας.

Διαθέτουμε τέσσερις διαφορερικούς τρόπους για παραγγελίες όπως είδατε παραπάνω αλλά και τρεις εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών όπως για παράδειγμα την συσκευή pos.

Η εξέλιξη μας βοηθάει να είμαστε δίπλα σας και να σας στηρίζουμε σε κάθε επενδυτική ενέργεια ακόμα και συμβουλεύοντας σας γι αυτή.

Η αξιοπιστία μας

Η δράση μας και η φήμη μας στην αγορά μας έχει κάνει αξιόπιστους μαζί σας.

Στον τομέα των συναλλαγών υπάρχουν τρόποι ενημέρωσης των πελατών μας για οποιαδήποτε είδος συναλλαγής με εμάς είτε με αποστολή καρτέλας με email είτε με παρουσία ενος συνεργάτη μας, οι αποδείξεις πληρωμών εκδίδονται άμεσα την στιγμή της συνναλαγής.

Με απευθείας συνεργασία με τους προμηθευτές μας, με μεγάλο όγκο παραγγελιών αλλά και διαθέτοντας μεγάλους χώρους αποθήκευσης δεν υπάρχει πιθανότητα έλλειψης προϊόντων για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Το αποτέλεσμα είναι οι παραγγελίες των πελατών μας να εκτελούνται αυθημερών ή το αργότερο την επόμενη μέρα.

Άμεση Εξυπηρέτηση Πελατών

50+ Συνεργάτιδες Εταιρίες

Άριστη Ποιότητα Προϊόντων

15+ Κατηγορίες Προϊόντων

Μετάβαση στο περιεχόμενο